Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van NME-Atelier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

NME-Atelier

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

NME staat voor natuur- en milieu educatie. NME-Atelier bedenkt en begeleidt natuuravonturen, oerlessen en milieupractica voor (school)kinderen. Hans Webeling en Madelein Scheeren zijn de ondernemers achter NME-Atelier en geven als gastdocenten les op scholen en op buitenlocaties op het gebied van natuur, milieu, erfgoed, duurzaamheid, aardkunde en (pre)historie. Naast het bezoeken van scholen met een bus vol materiaal, hebben Hans en Madelein een vaste locatie in Moorveld (Zuid-Limburg) aan de rand van een bos: mOERveld. mOERveld is een openluchtlokaal voor scholen uit de regio.
Kinderen kunnen er vanuit een oersetting deelnemen aan erfgoedprojecten en natuurbelevingsprogramma's.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.nme-atelier.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Itersondomein 2
6229 ED
Maastricht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.