Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Cura Capital I B.V.

Zorg (Sociale economie)

De Lindehof in Goor:
Triodos financiert de ontwikkeling van woonzorgappartementen voor jongeren met een beperking nabij het centrum van Goor. Uitgangspunt is dat de bewoners van het zorgcomplex zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast is het streven om persoonlijke aandacht in wonen en zorg betaalbaar en bereikbaar te maken. Hierbij zijn de wensen van de bewoners vertaald in een plan op maat.

Villa Verde in Almelo:
Triodos heeft een beleggingsfinanciering verstrekt voor de duurzaam gerenoveerde "Villa Verde" nabij het centrum van Almelo. De villa biedt een thuis aan 11 cliënten met gevorderde dementieklachten. Zij ontvangen 24 uur per dag (zware) zorg. De villa is voorzien van de nodige 'domotica' (bewegingssensoren, automatisch openende deuren) om de bewoners een veilige woonomgeving te bieden. De parkachtige tuin achter de villa is afgesloten van de openbare buitenruimten en zodanig ingericht dat de bewoners zonder begeleiding rond kunnen wandelen.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Hengelosestraat 50
7514 AJ
Enschede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.