Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Skyway - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ontmoetingshuis Veenendaal Ontmoetingshuis Veenendaal Maatschappelijke projecten
SUNTERRA duurzame oplossingen SUNTERRA duurzame oplossingen Maatschappelijke projecten
Spirit Spirit Maatschappelijke projecten
Sportpark de Brand Sportpark de Brand Maatschappelijke projecten

Skyway

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Stichting Skyway staat voor het onmogelijke mogelijk maken en biedt mensen een platform om hun eigen talenten te ontwikkelen. De stichting is in 2003 uit een muziekevenement voor doven, slechthorenden en horenden ontstaan. Dit zogenaamde Sencity evenement heeft als doel de emotie in muziek te vertalen richting alle zintuigen. Een totaalbeleving zorgt dat mensen met een gehoorbeperking toch de emotie van een muzikale avond meekrijgen door middel van expressieve dansers, een trillende dansvloer, smaaksensaties, videoprojecties, lichteffecten, gebarentolken en kinky kappers. De Sencity evenementen vinden tegenwoordig 4 keer per jaar plaats en zijn naast muziekevenementen ook trainingstrajecten voor dove en horende jongeren. Tijdens een trainingstraject wordt stilgestaan bij de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Naast de Sencity projecten heeft stichting Skyway ook het concept SENS11 ontwikkeld, een vergelijkbaar trainingstraject met een muziekevenement als afsluiter, maar voor een andere doelgroep; (verstandelijk) beperkten. Ook zet de stichting zich in voor het toegankelijk(er) maken van Nederlandse festivals en leidt zij tolken gebarentaal op tot signdancers.

De financiering door Triodos Bank is mogelijk gemaakt door een borgstelling van het NSGK borgstellingsfonds.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.stichtingskyway.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Verbeetenstraat 10
4812 XL
Breda
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.