Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Willem & Drees - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding

Willem & Drees

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Willem&Drees brengt verse, biologische producten van Nederlandse boeren bij jou thuis. Op de website kies je een basisbox met groente en fruit, of een maaltijdbox met recepten en ingrediënten voor maaltijden. In de online winkel kan deze box worden aangevuld met andere biologische levensmiddelen als melk, kaas en brood. Voor extra kookinspiratie staan er recepten op de website.

Om de voedselketen aan te pakken, is het nodig om eenvoudig en online lokale, biologische producten aan te bieden. Directeur Drees Peter van den Bosch: “Ik heb zelf ook geen tijd om langs verschillende biologische boeren te rijden om groente en fruit te halen.“ Daarom verzamelt Willem&Drees deze producten, en bezorgt ze gratis bij de klant.

Willem&Drees is een coöperatie, samen met boeren en burgers. Want: “Weten wie jouw eten maakt, schept een band, zorgt voor verantwoordelijkheid en waardering”. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van eten van een gezonde keten. En om de boeren een gezicht te geven.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.facebook.com/willemendrees

http://www.willemendrees.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 6
3945 PB
Cothen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.