Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Rotterdam, Honingerdijk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Rotterdam, Honingerdijk

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Vastgoedfonds heeft eind 2009 villa Trompenburg aan de Honingerdijk 70-80 in Rotterdam gekocht. Het is een monumentaal kantoorgebouw uit ca. 1820 bestaande uit een hoofdgebouw en een koetshuis. Het pand is in 2007 gerenoveerd. Triodos Vastgoedfonds heeft een speciale interesse voor monumenten vanwege hun maatschappelijke meerwaarde. Anderzijds is het ook zo dat door de lange levensduur van deze gebouwen de milieudruk vanuit het oogpunt van materiaalgebruik laag is. Het pand presteert vooral goed op de onderdelen People en Project van de Triodos Toets voor Duurzaam Vastgoed.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Honingerdijk
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.