Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Raket Invest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Nivel’House scrl Nivel’House scrl Milieutechnologie
R2D2 Architecture R2D2 Architecture Milieutechnologie
Revive Sterrenstraat Land Revive Sterrenstraat Land Milieutechnologie
Stekke + Fraas sprl Stekke + Fraas sprl Milieutechnologie

Raket Invest

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Raket Invest is voor 100% een dochteronderneming van de vastgoedgroep Banimmo, die actief is in duurzaam vastgoed, en in het bijzonder duurzame renovaties. De focus ligt daarbij vooral op het energiebeheer in gebouwen. Raket Invest is de vastgoedonderneming die een pand en een terrein in de Raketstraat in Brussel heeft gekocht om het te verbouwen, uit te breiden en nadien te verhuren aan Electrolux, de fabrikant van huishoudtoestellen. Triodos Bank heeft de renovatiewerken gefinancierd. (Foto: Ivan Glavy)

http://www.banimmo.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Hippokrateslaan 16
1932
Sint-Stevens-Woluwe
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.