Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Green Consulting - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eco-Dé bvba Eco-Dé bvba Professionele diensten
Equalia Equalia Professionele diensten
Hêtre Intérieur Hêtre Intérieur Professionele diensten
I-propeller nv I-propeller nv Professionele diensten

Green Consulting

Professionele diensten (Sociale economie)

Green Consulting uit Ternat geeft advies over energie-efficiëntie en energiebesparing. Het bedrijf geeft onder andere planadvies bij nieuwbouw of verbouwingen en voert ook energieaudits voor bedrijven en organisaties. De specialiteiten van Green Consulting zijn energie-efficiente verlichting, isolatie, verwarming, koeling en persluchtsystemen. Hun medewerkers brengen koudebruggen, gebrekkige isolatie, tocht en plaatsen met mogelijk schimmelgevaar in kaart met thermische camera’s die de kleinste temperatuurverschillen detecteren. Het bedrijf doet ook het nodige om EnergiePrestatieCertificaten (EPC’s) op te maken bij verhuur en/of verkoop van woningen en appartementen. Een andere specialiteit van Green Consulting is groene IT en besparingen in datacentra voor bedrijven. Het project dat Triodos Bank mee helpt financieren is de bouw van een passiefhuis in La Roche-en-Ardenne. Dat zal het bedrijf verhuren aan geïnteresseerde bouwers van een passiefhuis en mensen die CO2-neutraal op vakantie willen gaan.

http://www.greenconsulting.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Neerveldlaan 66
1740
Ternat
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.