Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ’t Groenhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
The Roof The Roof Recreatie
Tournebride Tournebride Recreatie
Ekoala Ekoala Kinderopvang

’t Groenhof

Recreatie (Cultuur en welzijn)

’t Groenhof is een doe-mee-boerderij voor kinderen in het hartje van de Antwerpse Kempen. Er worden boerderijklassen, educatieve doe-mee-dagen, kinderfeestjes en jeugdkampen georganiseerd. Kinderen van 5 tot 11 jaar ontdekken er op een speelse en educatieve manier het leven op de boerderij. Ze genieten van het contact met de dieren en helpen bij het voederen en het proper maken van de stallen. Ze krijgen een rondleiding door moestuinen en helpen bij planten en oogsten. Kaarsen rollen, confituur maken, deeg kneden en brood bakken… allerlei activiteiten tonen hoe belangrijk de natuur is voor hun leven en voor het voedsel op hun bord. Triodos Bank heeft ’t Groenhof een krediet verleend voor de aankoop van bedlinnen en voor de renovatie van het sanitair.

http://www.groenhof.be

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Cauwenberglei 46
2243
Pulle
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.