Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WGC De Central - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WGC De Central

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum De Central is een multi-disciplinaire groepspraktijk waar iedereen uit Leuven en omgeving terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid. Momenteel heeft De Central drie disciplines in huis: huisarts, verpleegkundige en kinesist. Zoals andere wijkgezondheidscentra maakt De Central medische zorgen toegankelijk oor iedereen. De patiënt moet niet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van het ziekenfonds een vast bedrag per maand voor de drie zorgtypes. Triodos Bank heeft het centrum een krediet verleend voor de aankoop van een ruimer gebouw aan de Diestsesteenweg in Kessel-Lo.

http://www.wgcdecentral.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Richard Valvekensstraat 19
3010
Kessel-lo
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.