Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WGC De Kaai - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WGC De Kaai

Zorg (Sociale economie)

Wijkgezondheidscentrum (WGC) De Kaai is één van de acht wijkgezondheidscentra in Gent. De Kaai opende zijn deuren in 2005 en richt zich tot alle inwoners uit de Bloemekenswijk en een deel van Mariakerke en Wondelgem. Patiënten kunnen zich inschrijven voor kosteloze raadplegingen bij een arts, verpleger of kinesitherapeut. Naast die drie eerstelijnsdisciplines is er ook een gezondheidspromotor. Zoals andere wijkgezondheidscentra werkt De Kaai via een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen per ingeschreven patiënt (een forfaitaire betalingsregeling). Net als andere centra biedt het toegankelijke, kwalitatieve en integrale zorgverlening onder één dak aan. Triodos Bank heeft De Kaai een krediet verleend voor de aankoop van een bouwgrond en de bouw van een nieuw gebouw.

http://www.wgcdekaai.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Francisco Ferrerlaan 441
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.