Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dierenpension Heerenveen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zorgappartementen Zorgappartementen Duurzaam vastgoed
Zuiderkruis 51 Zuiderkruis 51 Duurzaam vastgoed

Dierenpension Heerenveen

Overig (Overig)

Onno en Marina van Deursen bieden centraal in Friesland, in het landelijke Luinjeberd, opvang voor kleine huisdieren. Honden, katten, knaagdieren en vogels zijn welkom in het dierenpension, zowel voor dagopvang als voor een langer verblijf. De dieren worden goed verzorgd door Onno en Marina, er wordt veel gedaan om de dieren zich thuis te laten voelen. Zo wordt er alleen gewerkt met biologisch voer en zijn ze veel buiten in de ruime speelweiden. De opvangruimtes worden verwarmd op een duurzame en milieuvriendelijke manier middels een biomassaketel. Ook wordt regenwater opgevangen en opgeslagen om de kennels mee schoon te maken. Dierenpension Heerenveen heeft naast kleine huisdieren plek voor 60 honden en 40 katten.

http://www.dierenpensionheerenveen.nl

Overig

De projecten in deze categorie passen niet in een van de hoofdsectoren natuur en landbouw, sociale economie of cultuur en welzijn.

Adres:
Aengwirderweg 169
8459 BL
Luinjeberd
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.