Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SunUnited - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Slim Opgewekt Scholen Slim Opgewekt Scholen Duurzame energie
Stadsverwarming Purmerend Stadsverwarming Purmerend Duurzame energie
Testfield Lelystad 7 Testfield Lelystad 7 Duurzame energie
TexelEnergie Solar BV TexelEnergie Solar BV Duurzame energie

SunUnited

Duurzame energie (Natuur en milieu)

SunUnited verkoopt en verhuurt zonne PV systemen aan bedrijven, overheden en particulieren. In 2011 gaat SunUnited ruim 70 zonnestroom projecten in geheel Nederland installeren. Totaal opgesteld vermogen is 1,588 MW goed voor jaarlijks 1.500.000 kWh. De huurders kunnen hiermee geheel of gedeeltelijk in hun elektriciteitsbehoefte voorzien. SunUnited maakt gebruik van de nieuwste technieken met de beste en bewezen kwaliteit.

http://www.sununited.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Marconiweg 14-A
8501 XM
Joure
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.