Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van New Element I C.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
MorgenWonen II MorgenWonen II Duurzaam vastgoed
MorgenWonen MorgenWonen Duurzaam vastgoed
Nieuwe Heren 119 Nieuwe Heren 119 Duurzaam vastgoed
Nieuwe Kanaal II Nieuwe Kanaal II Duurzaam vastgoed

New Element I C.V.

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos financiert een duurzaam gebouwd kantoorpand in Vleuterweide Centrum. Het pand is energiezuinig door het gebruik van een WKO installatie en wordt voor een belangrijk deel gebruikt als diagnostisch centrum voor het Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden. Hiermee komen verschillende gezondheidskundige diensten beschikbaar binnen loopafstand voor de bewoners van Vleuterweide.

http://www.newelement.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Winthontlaan 200
3526 KV
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.