Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Coopérative Bruxelloise Ecologique Economique et Sociale (BEES Coop) - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Brouwerij Hendrix Brouwerij Hendrix Natuurvoeding
Celej SPRL Celej SPRL Natuurvoeding
Courte Echelle Courte Echelle Natuurvoeding
De Groene Wijzer De Groene Wijzer Natuurvoeding

Coopérative Bruxelloise Ecologique Economique et Sociale (BEES Coop)

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Brusselse Ecologische Economische en Sociale coöperatie (BEES coop) werd opgericht in 2016. Doel is om een coöperatieve en participatieve supermarkt zonder winstoogmerk uit te baten. Het is een burgerinitiatief van drie jonge mensen, Martin Raucent, Enrico De Sanso en Quentin Crespel, die graag een alternatief willen bieden voor de traditionele massadistributie. De aangeboden producten zijn kwaliteitsvol met respect voor mens en milieu. De participatieve winkel opende in 2017 zijn deuren met de financiële steun van Triodos, Credal en Hefboom.

http://bees-coop.be/fr/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Van Hove 19
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.