Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Celej SPRL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Celej SPRL

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Christian Celej, gepassioneerd door brood, opende in 2013 de bakkerij "C'est si bon" in Anderlecht. Hij wil het imago van de traditionele bakkerij herstellen door biologische bloem en natuurlijke zuurdesem te gebruiken. Zijn bedrijf loopt zo goed dat hij in 2016 is gestart met het project voor een tweede bakkerij in Molenbeek. De zaak, waar bovendien ook ter plaatse kan worden geproefd, opent in 2018 zijn deuren nadat Triodos een lening had gegeven om de inrichting te financieren.

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Quai des Charbonnages 46
1080
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.