Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Evadés SPRL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Les Evadés SPRL

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Cvba Les Evadés is een coöperatie die twee tegenover elkaar gelegen zaken uitbaat aan het Fernand Cocqplein in Elsene:
1. Biorestaurant “La Contrebande”, een bar met ambachtelijke bieren en tapasrestaurant. Alle producten zijn biologisch, lokaal gekocht en ter plaatse bereid. De plaats wordt ook gebruikt als culturele ruimte waar tweemaal per maand liveconcerten plaatsvinden met Belgische of buitenlandse artiesten. In 2018 kreeg het een Good Food-label.
2. Biowinkel “Le Stock” verkoopt producten uit de biologische (en zelfs biodynamische) landbouw met speciale aandacht voor kleine ambachtelijke bedrijven en lokale productie. De winkel levert de meeste producten die in het bar-restaurant gebruikt worden.
Triodos financierde de inrichting van deze twee zaken.

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Place Fernand Cocq 23
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.