Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Epicura ASBL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Epicura ASBL

Zorg (Sociale economie)

Vzw Epicura is een groepering van ziekenhuizen op 3 belangrijke sites in Aat, Baudour en Hornu. Epicura staat in de eerste plaats voor kwalitatieve zorgen voor iedereen, ongeacht hun economische situatie. Epicura biedt alle klassieke ziekenhuisdiensten: materniteit, kindergeneeskunde, chirurgie, ambulante zorgen, geriatrie, psychiatrie, revalidatie, oncologie, spoedgevallen, radiologie, radiotherapie (met 2 nucleaire versnellers, uniek in de regio), 3 dialysecentra, coronarografie, een medisch labo, nucleaire magnetische resonantie, enzovoort. Triodos Bank ondersteunt Epicura met de financiering van een nieuwe machine voor het radiotherapiecentrum in Baudour. Deze machine van de nieuwste generatie zal een betere behandeling van meerdere kankers mogelijk maken.

http://www.epicura.be

http://www.epicura.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Louis Caty 136
7331
Baudour
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.