Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bemap Immo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Bemap Immo

Wonen (Sociale economie)

Bemap Immo is een filiaal van de Eaglestone groep, een vennootschap voor vastgoedontwikkeling. Eaglestone richt zich op de reconversie van ongebruikte sites binnen exclusief vastgoed, voorzien van opmerkelijke architectuur en die gebruikscomfort en duurzaamheid combineren. De Bank Triodos heeft de verwerving gefinancierd van een site ter hoogte van de Henri Rolinlaan in Waterloo, en heeft eveneens een bankgarantie uitgegeven ten voordele van het Ministerie van Financiën. De site in Waterloo vormde een ware stadskanker na de sluiting van een winkel in 2012. Onze klant gaat de site herontwikkelen door er een commerciële oppervlakte te plaatsen en 11 lage-energieappartementen. Zo zal de site nieuw leven krijgen met een positieve impact op de volledige wijk.

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Avenue Louise 489
1050
Bruxelles

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.