Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bemap Immo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zeppelin Zeppelin Onderwijs
Aquafin Aquafin Duurzaam vastgoed
De Gentse Voorhaven De Gentse Voorhaven Duurzaam vastgoed
ECJ Invest SA ECJ Invest SA Duurzaam vastgoed

Bemap Immo

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Bemap Immo is een filiaal van de Eaglestone groep, een vennootschap voor vastgoedontwikkeling. Eaglestone richt zich op de reconversie van ongebruikte sites binnen exclusief vastgoed, voorzien van opmerkelijke architectuur en die gebruikscomfort en duurzaamheid combineren. De Bank Triodos heeft de verwerving gefinancierd van een site ter hoogte van de Henri Rolinlaan in Waterloo, en heeft eveneens een bankgarantie uitgegeven ten voordele van het Ministerie van Financiën. De site in Waterloo vormde een ware stadskanker na de sluiting van een winkel in 2012. Onze klant gaat de site herontwikkelen door er een commerciële oppervlakte te plaatsen en 11 lage-energieappartementen. Zo zal de site nieuw leven krijgen met een positieve impact op de volledige wijk.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Avenue Louise 489
1050
Bruxelles

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.