Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Origin'O - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Racines Racines Natuurvoeding
Saint-Octave Retail Saint-Octave Retail Natuurvoeding

Origin'O

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Verse voeding, respect voor het milieu, een terugkeer naar natuurlijkheid en een vertrouwensrelatie met de klant: dat is waar biologische winkelketen Origin'O voor staat. De speciaalzaken van Origin’O verkopen naast verse voeding ook natuurlijke schoonmaakproducten en cosmetica. Alle producten zijn bereid met zorg en respect voor de natuur. Origin'O creërt niet alleen een aangename omgeving voor de klanten, maar ook voor de verkopers. Die kunnen zich namelijk focussen op de klanten en de producten doordat de onderneming andere taken zoals stockbeheer, personeelszaken, IT, databeheer en marketing centraal beheert. Triodos Bank heeft de inrichting van verschillende Origin'O-winkels in België gefinancierd.

http://www.origino.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Kortrijksesteenweg 148
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.