Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

BBO.Life

Zorg (Sociale economie)

BBO.Life heeft als missie om data tot leven te brengen in de context van sport en gezondheid, op een manier die betrokken helpt om zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van het individu te verbeteren. En om de kennis en technologie uit deze domeinen te verbinden.
De recente gerealiseerde hartslag app ‘Hatobito’ (Japans voor ‘hartslag’) is bedoeld om zowel sporters als hun trainers te helpen ‘duurzaam’ op hartslag te trainen en daarop te coachen. Er zijn namelijk al de nodige sportapps, maar er zijn er nog maar weinig die zowel sporter als trainer helpen om de data die door alle wearables worden gegenereerd ook echt te benutten. Bijvoorbeeld voor het geven en opvolgen van persoonlijke feedback. Op deze manier helpt de Hatobito om goed naar het hart te luisteren, en er ook iets mee te doen. Bijvoorbeeld om de kans op blessures te verlagen.

https://bbo.life/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.