Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Saru Soda - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Obilot natuurtextiel Obilot natuurtextiel Winkels Non-food
Roetz-Bikes Roetz-Bikes Winkels Non-food
SpeelBoek SpeelBoek Winkels Non-food

Saru Soda

Winkels Non-food (Sociale economie)

Even geen alcohol, je hoort het steeds vaker. Maar wat drink je dan? Alcoholvrije alcohol? Een standaard frisdrank? Of toch gewoon water? Saru Soda biedt een serieus alternatief voor frisdrank. Een ambachtelijke soda waarbij een frisse smaak belangrijker is dan een mooie winst. Met een onderscheidend assortiment met 17 smaken, allemaal 100% natuurlijk, zoals een fijne vlierbloesem, een zachte lime ginger en een tonic met pit.
Duurzaam zijn ze ook. Saru Soda wordt gemaakt met 100% zonne-energie. En siroop zelf is natuurlijk ook al circulair. Saru uit de fles, water uit de kraan. Dat scheelt weer flink wat vrachtwagenkilometers. Zo werkt Saru Soda serieus aan een betere wereld.

http://www.sarusoda.nl/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Elektronstraat 12
1014 AP
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.