Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting KDC Aandachtslab - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting KDC Aandachtslab

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Dit kleinschalig kinderdagcentrum voor Ernstig Meervoudig Beperkte kinderen (EMB) is opgericht door ouders.
Kinderen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) hebben zowel ernstig verstandelijke als ernstig motorische beperkingen. Daarnaast veelal zintuigelijke stoornissen (zien, horen), spraak en taalstoornissen en bijkomende gezondheidsproblematiek (zoals epilepsie, vergroeiingen van het skelet, zoals scoliose en luchtwegproblemen), slaapproblemen en gedragsproblematiek. Ze zijn de hele dag volledig afhankelijk van anderen.
Maar elk kind is uniek en heeft zijn eigen zorgvraag en behoefte. Dus is er maatwerk nodig.
KDC AandachtsLab is een ouderinitiatief en de betrokkenheid van de ouders is ontzettend belangrijk. De ouders kennen hun kind erg goed en die kennis is noodzakelijk voor de zorg op maat die geboden wordt, gericht op ontwikkelen en bewegen.
De (kleine) stapjes hebben een positieve invloed op de kwaliteit van leven van het EMB kind en zijn ook positief voor het functioneren van het hele gezin.

https://aandachtslab.nl/

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Nieuwe Plantage 88
2611 XM
Delft

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.