Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Point Vision Cavaillon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Point Vision Cavaillon

Zorg (Sociale economie)

Door een chronisch gebrek aan oogartsen zijn de wachtrijen voor een oogonderzoek in Frankrijk erg lang (gemiddeld 3 maanden op nationaal niveau en meer dan 6 maanden in bepaalde departementen). Om kortere termijnen te bekomen, moeten patiënten vaak beroep doen op artsen die aanzienlijke overuren toepassen. Door deze problemen hebben 6 Fransen op 10 in 2011 het opgegeven om een consultatie te verkrijgen, met een reëel risico op verslechtering van het zicht van de Franse bevolking tot gevolg.

Om dit belang van publiek gezondheid te verdedigen werd in 2011 de groep Point Vision opgericht, een nationaal netwerk van oogartsencentra. Dankzij de geoptimaliseerde werking van deze organisatie kunnen patiënten kwalitatieve zorgen genieten aan geconventioneerde prijzen, en worden de termijnen om een afspraak te verkrijgen drastisch ingekort. De Point Vision centra bieden niet alleen oogcheck-ups en voorschriften voor brillen en lenzen maar verrichten ook oogchirurgie.

Triodos Bank heeft de inrichting van het Point Vision center Cavaillon gefinancierd. Het centrum opende zijn deuren eind 2016 en verwelkomde zo 2500 patiënten per dag.

https://www.pointvisioncavaillon.fr/

https://www.pointvisioncavaillon.fr/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Avenue du Pont 71
84300
CAVAILLON
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.