Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Klein Spook - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Kruidotheek De Kruidotheek Winkels Non-food
Nirwana Nirwana Winkels Non-food
Opnieuw en co Opnieuw en co Winkels Non-food

Klein Spook

Winkels Non-food (Sociale economie)

Een kindje zorgt voor 1.000 kilo luierafval. Een vrouw gooit in haar leven 12.000 tampons of maandverbanden in de afvalbak. Hallucinant, toch? Vooral als je weet dat er wasbare alternatieven zijn.

Sinds 2011 promoot en verkoopt Klein Spook wasbare luiers en toebehoren, en via het nevenmerk Tante Rosa wasbaar maandverband, inlegkruisjes en menstruatiecups. Deze wasbare producten zijn niet alleen beter voor het milieu, doordat ze van natuurlijke materialen gemaakt zijn, zorgen ze ook voor minder irritaties of allergische reacties. En bovendien zijn ze een stuk goedkoper.

Klein Spook/Tante Rosa werkt met een netwerk van consulenten die klanten veel advies verlenen. Een ecosysteem van afhaalpunten bespaart de klanten verzendingskosten en geeft de partners extra visibiliteit.

Klein Spook/Tante Rosa draagt duurzaamheid hoog in het vaandel: verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk hergebruikt, de distributie gebeurt zo ecologisch mogelijk en alle producten en producenten worden gecheckt op hun ethische werkwijze en arbeidsvoorwaarden.

Triodos bank verleende kredieten om extra voorraad in te slaan bij de lancering van de Franstalige website Petit Fantôme.

http://kleinspook.be

http://kleinspook.be

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Parklaan 80
9000
Gent
Belgium

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.