Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Ferme du Bois-le-Comte - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

La Ferme du Bois-le-Comte

Recreatie (Cultuur en welzijn)

La Ferme du Bois-le-Comte (de hoeve in het bos van de graaf) is een 100 jaar oude hoeve die stap voor stap verbouwd werd tot een ecologisch gasten- en groepsverblijf. Ze ligt in het zuidoosten van België, aan de Franse grens en midden in de natuur, op een van de mooiste, stilste plekjes van België. Toen de uitbaters er in 1996 voor het eerst kwamen, werden ze meteen verliefd op de plek.
De gastenkamers hebben ze zo ingericht dat de oorspronkelijke sfeer van de boerderij behouden is, in warme, natuurlijke materialen en kleuren. De keuken van Bois-le-Comte is vegetarisch en biologisch. De hoeve heeft ook een grote biologische groenten- en kruidentuin en water uit eigen bron. De gasten vinden er stilte, rust, ruimte, frisse boslucht, helder bronwater, kruidig houtvuur en prachtige sterrenhemels. Een warme plek om creatief te leven en volop te genieten, die Triodos Bank mee heeft gefinancierd.

http://www.boislecomte.be

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Bois-le-Comte 1
6823
Villers-Devant-Orval
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.