Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Extra City - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Feria Musica Feria Musica Kunst en cultuur
Flagey Flagey Kunst en cultuur

Extra City

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Extra City is een centrum voor hedendaagse beeldende kunst dat sinds 2006 is gevestigd in een industrieel pand in Antwerpen Noord. Voor de tentoonstellingen werkt het centrum samen met zowel nationale als internationale partners. De kunsthal heeft ook lokalen voor diverse randprogramma's zoals debatten en lezingen. Sinds september 2008 is de kunstenaarsorganisatie NICC gevestigd in het gebouw aan de overkant van de straat, dat met een brug verbonden is met Extra City. Samen promoten beide organisaties kunst, zonder hun eigenheid uit het oog te verliezen. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies die Extra City krijgt.

http://www.extracity.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Tulpstraat 79
2060
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.