Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Steinerschool Antwerpen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Steinerschool Antwerpen

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Rudolf Steiner (1861-1925) is een Oostenrijks wetenschapper, filosoof en pedagoog die een pedagogische en sociale vernieuwing wilde brengen in het onderwijs. Hij pleitte voor onderwijs dat uitgaat van de ontwikkeling van de opgroeiende mens en dat vrij is van staatsinmenging en economische invloeden. Vanuit die filosofie startte de Antwerpse Rudolf Steinerschool in 1948, na twee jaar voorbereiding, met het Speelschooltje. De lagere school ging in 1954 van start met drie klassen. Het ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur erkende in 1965 het leerplan voor de lagere school en nam de school op in de subsidieregeling.
Vijf jaar later, in 1970, werd de middelbare school opgericht, de Hiberniaschool, nu de Steinerschool Antwerpen Middelbaar.
Triodos Bank heeft Steinerschool Antwerpen kredieten verleend voor de aankoop en renovatie van een gebouw voor een nieuwe vestiging in Borgerhout. Ook voor renovatiewerken in de hoofdzetel verleende de bank krediet.

http://www.steinerschoolantwerpen.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Volkstraat 40
2000
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.