Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fifty Ways - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Fifty Ways

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Fifty Ways geeft opleidingen costumière en leidt ook op tot kleermaker damesvak, een ambacht dat in deze tijd niet veel mensen meer beheersen. Cursisten kunnen een erkend diploma halen door mee te doen aan het examen van het Landelijk Platform Modevakonderwijs.
Ook de hobbynaaister wordt serieus begeleid en met een persoonlijk portfolio worden ieders vorderingen bijgehouden. Een compleet portfolio wordt beloond met een certificaat.
Voor alle hobbynaaisters in Nederland en België behandelt Fifty Ways op een eigen YouTube-kanaal diverse naaitechnieken met behulp van duidelijke tutorials. Maar je bent ook van harte welkom op de lessen in de studio in Haarlem.
Fifty Ways heeft ook een zelfstandige fotostudio waar je kunt leren fotograferen. Deze fotostudio is ook te huur.

http://www.fiftyways.nl/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Wateringweg 43
2031 EK
Haarlem

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.