Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van VvE Ellen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Velp, Kastanjehof Velp, Kastanjehof Duurzaam vastgoed
Volkshotel Volkshotel Duurzaam vastgoed
WNF Zonnewoningen WNF Zonnewoningen Duurzaam vastgoed
Walen Weeshuis Walen Weeshuis Duurzaam vastgoed

VvE Ellen

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Begin 2015 zijn is VvE Ellen samen met de gemeente Assen gestart met het oriënteren op de mogelijkheden van een grote renovatie met als doelstelling het realiseren van Nul op de Meter. Hiertoe hebben informatiebijeenkomsten plaatsgevonden, is een eerste haalbaarheidsstudie door adviesbureau Segon gedaan en is in de Algemene Leden Vergadering ingestemd met de vervolgstappen om met bouwpartij Renolution tot een offerte te komen.
In de laatste informatiebijeenkomst hebben alle aanwezigen ingestemd met de voorgestelde aanpak en een spoedig vervolg. In 2018 gaat de schop de grond in.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Planetenlaan 178
9405 PD
Assen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.