Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bio Basis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding
De Groene Passage De Groene Passage Natuurvoeding
De Groene Weg Breda De Groene Weg Breda Natuurvoeding

De Bio Basis

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Bio Basis is een knusse biowinkel, gelegen aan een zijstraatje van de Voorheuvel in Zeist. De winkel staat vol met biologische producten, die het liefst zo lokaal mogelijk zijn. Door het rechtstreekse contact met de boeren komt alles vers binnen en blijven de prijzen laag.
Eerlijke handel is een belangrijke voorwaarde, bovendien krijgen de leveranciers de mogelijkheid een kwaliteitsproduct te leveren. Na het doen van je boodschappen kun je nog wat drinken, een taartje eten en mensen ontmoeten.

http://www.debiobasis.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Voorheuvel 68A
3701 JG
Zeist

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.