Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Respect Zorggroep De Windes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Respect Zorggroep De Windes

Zorg (Sociale economie)

Aan de Badhuisweg in Den Haag wordt gebouwd aan nieuwbouwproject De Windes. Respect Zorggroep realiseert daar een vooruitstrevend woon-zorgconcept met diverse faciliteiten en hoogwaardige zorgappartementen die met het oog op (toekomstige) zorgbehoeften worden ingericht.
In deze woonzorgtoren, ZeeWinde, komen 66 huurappartementen voor iedereen met een latente zorgbehoefte. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer, een keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Daarnaast hebben de appartementen een eigen buitenruimte.
Daarnaast komen er in ZeeWinde 32 appartementen, verspreid over twee eigen etages, voor mensen met een PG-indicatie. Binnen deze kleinschalige en prettige woonvoorziening ontvangen zij volledige verzorging.
De verwachtte oplevering is in het najaar van 2018.

https://respectzorggroep.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Scheveningseweg 76
2517 KZ
Den Haag

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.