Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woonvereniging Erve Oostendorp - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wonion Wonion Duurzaam vastgoed
Zijlstraat en Zijlvest Zijlstraat en Zijlvest Duurzaam vastgoed
Zilvervakschool Zilvervakschool Duurzaam vastgoed

Woonvereniging Erve Oostendorp

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Woonvereniging Erve Oostendorp, vernoemd naar de oorspronkelijke boerderij uit 1612, blaast een 30 jaar oude woongemeenschap aan de IJssel weer nieuw leven in. Er worden nieuwe investeringen gedaan in zowel het pand als op het land.
Een energie neutrale woning die het mogelijk maakt in de toekomst zelfvoorzienend te leven van het land zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van initiatieven om deze manier van leven voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken en kennis met de gemeenschap te kunnen delen.
Er wordt gewerkt met de overtuiging dat de gezamenlijke kennis, kunde, idealen, doorzettingsvermogen en gezonde dosis nuchterheid de juiste ingrediënten zijn om dit te bewerkstellingen.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Bosweg 2A
8196 KR
Welsum

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.