Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hal5 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GoodPlanet Belgium vzw GoodPlanet Belgium vzw Maatschappelijke projecten
Habitat & humanisme Habitat & humanisme Maatschappelijke projecten
Imsir Sociale Werkplaats Imsir Sociale Werkplaats Maatschappelijke projecten
Integratiecentrum Mozaïek Integratiecentrum Mozaïek Maatschappelijke projecten

Hal5

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Hal5 is een koepelorganisatie die voor een nieuwe dynamiek zorgt op de Centrale Werkplaatsen, het kloppend hart van Kessel-Lo. Deze vroegere spoorwegwerkplaats krijgt onder impuls van het stadsbestuur een nieuw leven. Hal5 geeft een tijdelijke invulling aan de leegstaande historische spoorweghallen op het domein, tot het stadsbestuur over vijf jaar van start gaat met de definitieve restauratie. Het tijdelijke project brengt verschillende partners samen. Naast een foodcourt met een bar en allerlei eetkraampjes, biedt de hal ook onderdak aan een mix van initiatieven en organisaties die inzetten op voeding, bewegen, gemeenschapsopbouw en duurzaam ondernemen. Ook kan je er evenementruimte huren. Triodos financiert de inrichting van de hallen.

http://www.hal5.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Eénmeilaan 2
3010
Kessel-Lo

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.