Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woon- en Zorgcentrum Avondlicht

Zorg (Sociale economie)

Avondlicht is een kleine zelfstandige zorginstelling in Herwijnen. Er zijn 70 appartementen waarin bewoners zowel langdurig als tijdelijk kunnen wonen. Ook is er de mogelijkheid voor dagopvang en kunnen appartementen gehuurd worden. Avondlicht hecht er groot belang aan om echtparen bij elkaar te kunnen laten wonen.

Speciaal voor onze gesloten afdeling komt er nieuwbouw. Er komen 24 plaatsen, met een mogelijke uitbreiding naar 32. Dit met een gesloten binnentuin, zodat alle bewoners naar believen toch onbegeleid naar buiten kunnen.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid wil Avondlicht een duurzaam gebouw neerzetten. Met veel isolatie en weinig installaties. Een zogenaamd passief huis. Een goed binnenklimaat en een huis gericht op beleving zijn belangrijke uitgangspunten.

http://al-h.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Sluimerskamp 18
4171 BR
Herwijnen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.