Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brandweerkazerne Zeist - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Blaeulaan, Utrecht Blaeulaan, Utrecht Duurzaam vastgoed
Bosscheweg, Boxtel Bosscheweg, Boxtel Duurzaam vastgoed
Brede School Culemborg Oost Brede School Culemborg Oost Duurzaam vastgoed
Daan Ooms Ecobouw Daan Ooms Ecobouw Duurzaam vastgoed

Brandweerkazerne Zeist

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Vakmanschap en samenwerkingsgerichtheid zijn al sinds jaar en dag de kerneigenschappen die de brandweerorganisatie in Zeist en omstreken wil uitstralen. Eigenschappen die uitstekend belichaamd worden door de brandweerkazerne aan de Dijnselburgerlaan in Zeist. Wanneer je het gebouw ziet herken je een krachtig gebouw met een moderne uitstraling waar een organisatie met gedreven professionals gehuisvest zijn die waken over de veiligheid van de burgers in de omgeving. Triodos Bank verbindt zich aan dit duurzame project en de zorg voor de veiligheid van de mensen in de omgeving.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Dijnselburgerlaan 7
3705 LP
Zeist

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.