Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sevagram - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Sevagram

Zorg (Sociale economie)

Sevagram is een onderscheidende en maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie in de regio’s Heerlen en Heuvelland.
1800 medewerkers en 1100 vrijwilligers bieden elke dag weer ‘zorg met bezieling’. Sevagram kent 16 zorgcentra, een revalidatiecentrum, drie hospices en een zorgboerderij. Ook biedt Sevagram in het Heuvelland mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, de internationale Planetree-visie. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. Mensgerichte zorg die geheel in het teken staat van betrokkenheid, passie, innovatie en resultaatgericht werken.

https://www.sevagram.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Henri Dunantstraat 3
6419 PB
Heerlen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.