Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Amenti Uitvaartverzorging - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Yumeko B.V. Yumeko B.V. Winkels Non-food
Ameco Ameco Professionele diensten
CE Delft CE Delft Professionele diensten
Centrum Media & Gezondheid Centrum Media & Gezondheid Professionele diensten

Amenti Uitvaartverzorging

Professionele diensten (Sociale economie)

Amenti Uitvaartverzorging is in 1995 opgericht door een van de eerste vrouwelijke uitvaartondernemers in Utrecht. Zij had uitvaartbegeleiding met een persoonlijke insteek voor ogen. Dat was toen een nieuwe benadering. Inmiddels is die manier van nabestaanden begeleiden en betrekken bij het afscheid van een dierbare niet meer weg te denken. Nog steeds is dat het belangrijkste uitgangspunt in de werkwijze van de huidige ondernemers, Narda Delhaas en Caroline de Bruijn.
Ieder mens heeft zijn of haar eigen leven geleid en verdient het een afscheid te krijgen dat daar bij past. De inbreng van de nabestaanden, op welke manier dan ook, is hierbij onmisbaar. Door te luisteren wordt er met elkaar invulling gegeven aan het afscheid. Zo kunnen alle belangrijke facetten uit iemands leven tot uiting komen. Denk hierbij aan levensovertuiging, betrokkenheid bij familie, vrienden, werk, sport, muziek enz.

Amenti Uitvaartverzorging is bewust een kleinschalige onderneming om zo de kwaliteit van het persoonlijk begeleiden hoog te kunnen houden.

http://www.amentiuitvaartverzorging.nl/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Drususlaan 18
3453 KC
De Meern

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.