Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SV De Rijp - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

SV De Rijp

Recreatie (Cultuur en welzijn)

SV De Rijp is de grootste sportvereniging in Graft-De Rijp en omgeving, waarvan de voorloper werd opgericht in 1932. Een amateurvoetbalclub met een kleine zeshonderd leden. SV De Rijp dankt zijn bestaan voor een belangrijk deel aan de steun van meer dan honderd vrijwilligers, lokale sponsors en een grote landelijke geldschieter. Het is een sfeervolle dorpsvereniging waar families zich van generatie op generatie aan hebben verbonden. Sportiviteit en een goede begeleiding en opleiding van de jeugd staan hoog in het vaandel. Geheel conform de landelijke trend krijgt SV De Rijp ook steeds meer aanwas van meisjes en vrouwen. Maar het is vooral een club voor jong en oud. Sinds 2013 is de accommodatie drastisch verbeterd met een kunstgrasveld, een vernieuwde kantine en nieuwe kleedkamers. Deels gerealiseerd door vrijwilligers en uit eigen middelen.

Met het krediet van Triodos Bank investeert SV De Rijp in een verduurzamingsproject. Dit behelst de aanschaf van 54 zonnepanelen, waardoor er een enorme besparing plaats vindt op het elektriciteitsverbruik. Tevens wordt er een energiezuinige LED-lichtinstallatie rondom het A-veld geplaatst en de bestaande lichtinstallatie benut voor het B-veld.

http://svderijp.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Jan Ploegerlaan 1
1483 VR
De Rijp

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.