Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van BioBoerma - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
BD Grondbeheer BD Grondbeheer Biologische landbouw
Be-Leaf Be-Leaf Biologische landbouw

BioBoerma

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

BioBoerma is een biologisch akkerbouwbedrijf in Flevoland met verschillende soorten gewassen, zoals penen, uien, aardappelen, asperges, erwten en spinazie. Het familiebedrijf wordt gerund door de familie Boerma.

Het biologische akkerbouwbedrijf bestaat sinds 1989 en is altijd een biologische boerderij geweest. In 2004 hebben Otto en Anika Boerma de boerderij overgenomen van vader Boerma met als doel de boerderij verder uit te bouwen en te laten groeien.

http://www.bioboerma.nl/

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.