Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van VEGA-LIFE - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sukha Sukha Winkels Non-food
WAAR Nederland WAAR Nederland Winkels Non-food
WAAR WAAR Winkels Non-food

VEGA-LIFE

Winkels Non-food (Sociale economie)

VEGA-LIFE biedt alternatieven voor producten waarvan de productie vaak gepaard gaat met dierenleed. Denk hierbij aan schoenen en tassen (leer) en bijvoorbeeld cosmetica (dierproeven en dierlijke ingrediënten). VEGA-LIFE verkiest biologisch, fair trade en lokaal (Europa) boven regulier. Alle producten zien volledig vrij van dierlijke ingrediënten, niet op dieren getest en onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt.

Omdat de markt voor vegan producten sterk groeit, werd de bestaande winkel te klein. Mede door een financiering van Triodos Bank kon VEGA-LIFE verhuizen naar een grotere locatie.

https://www.vega-life.nl/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Nieuwe Hoogstraat 3a
1011 HC
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.