Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van VOF Treurenburg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vaanster Energie Vaanster Energie Duurzame energie
Vandebron Vandebron Duurzame energie

VOF Treurenburg

Duurzame energie (Natuur en milieu)

V.o.f. Treurenburg heeft samen met de Pure Energie van Raedthuys Groep in 2010 een windturbine op bedrijventerrein Treurenburg bij Den Bosch gebouwd. Het gaat om een Enercon E-82 met een masthoogte van 98 meter, een rotordiameter van 82 meter en een geïnstalleerd vermogen van 2,3 MW. De turbine produceert jaarlijks zo'n 4,6 miljoen kilowattuur duurzame stroom en daarmee kunnen ruim 1340 huishoudens van groene elektriciteit worden voorzien. Burgers en ondernemers konden met obligaties zelf financieel participeren in de windturbine. Hiervoor werden 400 Obligaties beschikbaar gesteld. Ruim 70% van de beschikbare Obligaties in handen van burgers en ondernemers afkomstig uit de gemeente 's-Hertogenbosch.

http://www.bosschegroenstroom.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Treurenburg 999
5221 CD
Den Bosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.