Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sukha - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
St1 gallery St1 gallery Winkels Non-food
VEGA-LIFE VEGA-LIFE Winkels Non-food
WAAR Nederland WAAR Nederland Winkels Non-food

Sukha

Winkels Non-food (Sociale economie)

Sukha betekent 'levensvreugde' in het Sanskriet, de taal van de Boeddhistische monniken in India en Nepal. Bij Sukha vind je mode, interieur, accessoires, cadeautjes, boeken, workshops en reizen onder één dak. De producten komen uit onder andere India, Nepal, Marokko, Peru, Indonesië en Nederland. Ze zijn hergebruikt, vintage of worden op een verantwoorde manier geproduceerd met aandacht voor de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en respect voor de mensen uit het land van herkomst. Naast producten onder het eigen label, verkoopt Sukha ook bekende en minder bekende merken met handgemaakte en unieke producten. Deze lifestyle winkel is een rustpunt in de drukke stad.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.sukha-amsterdam.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Haarlemmerstraat 110
1013 EW
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.