Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgboerderij Hoogerlust - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgboerderij Hoogerlust

Zorg (Sociale economie)

Zorgboerderij Hoogerlust biedt dagbesteding aan volwassenen met een zorgindicatie. Het doel is deelnemers, op een professionele manier en onder begeleiding, leren actief te zijn binnen het werkterrein Landbouw, veeteelt, recreatie en horeca.
Daarnaast wil Hoogerlust de deelnemers opleiden binnen een veilige, stimulerende praktijksituatie, waardoor zij in staat zijn aan een werksituatie in de maatschappij deel te nemen.

Op zaterdag komen er kinderen tot 18 jaar met een zorgindicatie. Het doel is om hen een gezellige en leerzame opvang te bieden, onder begeleiding, in een natuurlijke omgeving.

Deelnemers kunnen meedoen met alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij of het verlenen van diensten aan derden.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Weesperbinnenweg 9
1398 PC
Muiden

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.