Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderopvang De Geheime Tuin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderopvang De Geheime Tuin

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Kinderopvang De Geheime Tuin is een professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van nul tot en met vier jaar. Zij bieden bewuste opvang waar elementen als gezonde, biologische voeding, speelgoed van natuurlijke materialen en hoogwaardige kwaliteit en contact met de natuur een belangrijk onderdeel vormen van het beleid en de werkwijze. Deze elementen verbinden zij met de vragen van de moderne ouders, zoals ruime openingstijden en flexibiliteit. De Geheime Tuin kijkt samen met de ouders naar de zorgvraag van hun kind, stelt daar de werkwijze op af en staat open voor nieuwe inzichten.

Kinderopvang De Geheime Tuin vangt kinderen op in een veilige, huiselijke en warme omgeving, waarin ruimte wordt geboden aan de ontwikkeling en eigenheid van ieder kind. Het uitgangspunt van het pedagogisch beleid zijn de inzichten, zoals die ontwikkeld zijn vanuit de antroposofie. Hierin staat een evenwichtige ontwikkeling van het kind centraal.

Natuurbeleving neemt een belangrijke plek in binnen het kinderdagverblijf. Het draagt bij aan een gezonde fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling, waar het kind de rest van zijn of haar leven plezier van heeft. De eerste zeven levensjaren zijn essentieel voor de verdere ontwikkeling van het kind. Een kind kan zich gezond ontwikkelen als het zich veilig en geborgen genoeg voelt om de wereld te gaan ontdekken. In deze wereld beleeft en ontmoet het kind van alles. Natuur is hierbij een onuitputtelijke bron om ervaringen in op te doen.

https://www.kinderopvang-degeheimetuin.nl/

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Bloemengaard 69
3941 TB
Doorn

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.