Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Prevue Productions - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Pat Houkes Pat Houkes Kunst en cultuur
Q-factory Q-factory Kunst en cultuur
Rialto Rialto Kunst en cultuur

Prevue Productions

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Op 15 jarige leeftijd kreeg Reyn Ouwehand al zijn eerste opdracht om muziek te programmeren voor de eerste computergames. Reyn produceert al jaren voor diverse klanten in binnen- en buitenland, waaronder: Ellen ten Damme, Wende Snijders, Kane, Alain Clark en Rowwen Hèze.

De laatste jaren bestond het werk van Reyn voornamelijk uit het produceren van muziekopnames voor bovenstaande artiesten. Zijn werkzaamheden bestaan dan onder andere uit het coördineren en regisseren van de opnames, artistiek inkleuren van de compositie, beheersen van budget en tijdschema en overleg met betrokken partijen. Daarnaast is hij actief als componist.

http://www.reyn.net

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kerkbuurt 72
1608 EN
Wijdenes

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.