Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadsherstel Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sparrenoord Vaassen Sparrenoord Vaassen Duurzaam vastgoed
Spherical Elzent Spherical Elzent Duurzaam vastgoed

Stadsherstel Amsterdam

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Stadsherstel Amsterdam (opgericht in 1956) is de grootste restaurerende organisatie van Nederland en zet zich in voor erfgoed, monumenten en cultuur. Stadsherstel is altijd op zoek naar de meest passende (her)bestemming van haar bezit dat zij onderhoudt, beheert en verhuurt. De restauratieomzet bedraagt gemiddeld €10 miljoen per jaar. Stadsherstel is eigenaar van meer dan 500 panden in en rondom Amsterdam, variërend van woonhuizen tot kerken en industriële monumenten. Een aantal bijzondere panden verhuurt Stadsherstel voor o.a. congressen, lezingen, concerten en huwelijksvoltrekkingen via haar afdeling Exploitatie. De Vereniging Vrienden, met meer dan 2500 leden, ondersteunt al meer dan 25 jaar de restauratiewerkzaamheden van Stadsherstel.

http://www.stadsherstel.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Amstelveld 10
1017JD
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.