Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Rosas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
SAS Les Petites Heures SAS Les Petites Heures Kunst en cultuur
SMartBe SMartBe Kunst en cultuur

Rosas

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Onder leiding van choreografe Anne Teresa De Keersmaeker is het Rosas uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd dansensemble. Rosas staat voor een danskunst van het pure schrijven met bewegingen in ruimte en tijd. De relatie tussen beweging en muziek staat centraal. Daarnaast werd in verschillende producties de verhouding tussen dans en tekst onderzocht. Rosas is één van de weinige gezelschappen met een vaste danserskern. In de grote gezelschapsproducties staat de volledige danserskern op het podium. Daarnaast zijn er kleinere voorstellingen waarin De Keersmaeker zelf danst. Rosas speelt op de toonaangevende podia voor hedendaagse dans in Europa en ver daarbuiten. Tegelijk blijft de aanwezigheid in eigen land een prioriteit.

Samen met De Munt richtte Rosas de dansschool PARTS op. Een op maat gebouwde professionele infrastructuur was essentiëel voor Rosas en PARTS. Ze vonden voldoende licht en ruimte in een voormalig industriëel gebouw in Vorst. Dat werd prachtig verbouwd met een financiering van Triodos Bank.

http://www.rosas.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Van Volxemlaan 164
1190
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.