Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van D'Ici et d'Ailleurs - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

D'Ici et d'Ailleurs

Zorg (Sociale economie)

Het team van het centrum ‘D’Ici et d’Ailleurs’ staat in voor psychotherapeutische hulpverlening en werkt preventie- en onderzoeksprojecten uit omtrent mentale gezondheid. De organisatie is ook actief in het domein van de zogenaamde ‘etnopsychiatrie’, een combinatie van psychologie met antropologie die bijzondere aandacht heeft voor culturele contexten. Zo vervullen de hulpverleners van het centrum een bemiddelende en verhelderende rol door individuele, familiale of sociale psychologische problemen te benaderen vanuit culturele modellen van het land waar patiënten vandaan komen. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies van de Commission communautaire française.

http://www.dieda.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue F. Brunfaut 18B
1080
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.