Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van A.J.M.O. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zinneke asbl Zinneke asbl Kunst en cultuur
de pinxi sa de pinxi sa Kunst en cultuur

A.J.M.O.

Zorg (Sociale economie)

A.J.M.O. (Accompagnement de Jeunes en Milieu Ouvert) is een dienst voor hulpverlening die als missie heeft om de familiale en sociale relaties van jongeren uit Charleroi en omstreken te verbeteren. A.J.M.O. wordt gesubsidieerd door het ministerie voor jeugdzorg van de Franstalige gemeenschap en werkt op vraag van alle jongeren tot 18 jaar en/of hun omgeving. De hulpverleners lossen heel uiteenlopende problemen op, onder andere relationele, administratieve, communicatie- of leerproblemen. Door te werken in het leefmilieu van de jongeren (‘open milieu’) kunnen de problemen rechtstreeks op het terrein zelf aangepakt worden. Triodos Bank heeft de organisatie een investeringskrediet verleend voor de aankoop van een gebouw.

http://www.ajmo.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Willy Ernst 29
6000
Charleroi
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.