Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Seats2meet - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven Professionele diensten
Schneider Real Estate Schneider Real Estate Professionele diensten
Specialisterren Specialisterren Professionele diensten
Stichting Wielewaal Stichting Wielewaal Professionele diensten

Seats2meet

Professionele diensten (Sociale economie)

Seats2meet bouwt aan een duurzaam speelveld waarop een nieuw soort werk- en ontmoetingsplekken worden gecreëerd. Bij Seats2meet worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen mensen die elkaar voorheen niet kenden en van waaruit unieke samenwerkingen tot stand komen. Samen wordt er zo gebouwd aan een nieuwe toekomstbestendige economie. Talenten worden gedeeld met behulp van 'the Serendipity Machine'. Een unieke tool waarmee Seats2meet momenteel talenten over de hele de wereld een podium geeft en met een slim algoritme aan elkaar verbindt. Zo ontstaan waardevolle samenwerkingen op het juiste moment op de juiste plaats. Het denken vanuit overvloed in plaats van schaarste, is hierbij een belangrijke randvoorwaarde. Voortdurend sociaal kapitaal genereren (in een gezonde balans met monetair kapitaal) en deze ‘serendipiteit’ faciliteren geeft Seats2meet onderscheidend vermogen.

https://seats2meet.com

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Moreelsepark 65
3511 EP
Utrecht

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.